omgivelser

Knasende grusstier. Fisk i fuld fart under søens stille overflade. En klosterhave med helbredende urter. Alverdens oplevelser for publikum. Og brosten rundet af munke. Jo, det betyder meget, at vi holder til på Esrum Kloster & Møllegård i Nordsjælland.

Som socialøkonomisk virksomhed deler vi omgivelserne med Esrum Kloster, som er en kulturinstitution og en oplevelsesattraktion. Fælles for alle her på stedet er, at vi formidler og uddanner ;men vi gør det på hver vores måde og med hver vores målgrupper.

Esrum Kloster tilbyder publikum fra nær og fjern oplevelser, events og fortællinger, som vækker undring over, at her engang har ligget et stort klosterkompleks under pavens direkte beskyttelse.

På Kilden tilbyder vi unge med særlige behov og voksne, der har  brug for uddannelse, læring,  jobtræning med støtte og vejledning for at få tilknytning til arbejdsmarkedet eller yderlig uddannelse,  så de bedre kan varetage faktiske jobs. I den forbindelse er bidraget til vedligeholdelse af klosteret og driften af stedets café, Møllecaféen, uhyre vigtigt.