Beskyttet beskæftigelse

Unge og voksne, der er i beskyttet beskæftigelse hos os på Kilden, får nogle enestående og virkelighedsnære udviklingsrammer, der ruster dem til med tiden at blive udsluset til et job i andet regi.

Som socialøkonomisk virksomhed forpagter og driver vi Møllecaféen, producerer klosterprodukter og tilbyder tre produktionslinjer.

Uanset beskæftigelse får den enkelte mulighed for at udvikle og vedligeholde sine arbejdskompetencer, indgå i kollegialt samvær og deltage i de almendannende, kreative og fritidsprægede aktiviteter, som vores kompetenceudvikling består af.

Grøn/Krea-linje
Medarbejderne på denne linje sørger for, at de naturskønne omgivelser ved Esrum Kloster & Møllegård og Nationalparken Kongernes Nordsjælland er smukke og velholdte. De hjælper til, når vi arrangerer events, og de passer vores bygninger, drivhus, å-løb og øvrige arealer i samarbejde med Driftsafdelingen.

Køkkenlinjen
Medarbejderne på denne linje arbejder i køkkenet på Møllecaféen, som Kilden forpagter af Esrum Kloster og Møllegaard. De producerer personalefrokost og produkter, der sættes til salg i caféen. Desuden bidrager de, når vi arrangerer events på stedet.

Cafélinjen
Medarbejderne på denne linje varetager alt fra opdækning til møder, kundebetjening og servering i Møllecaféen. De er de første, som gæsterne i Møllecaféen ser, når de besøger os.

Café-/Servicelinjen
Medarbejderne på denne linje varetager alt fra tøjvask og rengøring til små pedelopgaver og lettere madlavning. Det er Kildens hjerte, som sørger for, at tingene fungerer for os alle sammen.

Kontakt endelig Kildens pædagogiske leder, Stine Eriksen, på tlf. 2510 0171 eller ste@scvk.dk, hvis du har spørgsmål ang. beskyttet beskæftigelse.