Beskyttet beskæftigelse

Unge og voksne, der er i beskyttet beskæftigelse hos os på Kilden, får nogle enestående og virkelighedsnære udviklingsrammer, der ruster dem til med tiden at blive udsluset til et job i andet regi.

Som socialøkonomisk virksomhed forpagter og driver vi Møllecaféen, producerer klosterprodukter og tilbyder tre produktionslinjer.

Uanset beskæftigelse får den enkelte mulighed for at udvikle og vedligeholde sine arbejdskompetencer, indgå i kollegialt samvær og deltage i de almendannende, kreative og fritidsprægede aktiviteter, som vores kompetenceudvikling består af.

Grøn/Krea-linje
Medarbejderne på denne linje sørger for, at de naturskønne omgivelser ved Esrum Kloster & Møllegård og Nationalparken Kongernes Nordsjælland er smukke og velholdte. De hjælper til, når vi arrangerer events, og de passer vores bygninger, drivhus, å-løb og øvrige arealer i samarbejde med Driftsafdelingen.

Køkkenlinjen
Medarbejderne på denne linje arbejder i køkkenet på Møllecaféen, som Kilden forpagter af Esrum Kloster og Møllegaard. De producerer personalefrokost og produkter, der sættes til salg i caféen. Desuden bidrager de, når vi arrangerer events på stedet.

Café-/Servicelinjen
Medarbejderne på denne linje varetager alt fra opdækning til møder, tøjvask og lettere rengøring samt kundebetjening og servering i Møllecaféen. Det er her, vi uddanner tjenere, som lærer at dække et smukt bord, lave blomsterdekorationer, betjene gæster i caféen og ved andre events mm.

Kontakt endelig Kildens pædagogiske leder, Stine Eriksen, på tlf. 2510 0171 eller ste@scvk.dk, hvis du har spørgsmål ang. beskyttet beskæftigelse.