beskyttet beskæftigelse

Unge og voksne, der er i beskyttet beskæftigelse hos os på Kilden, får nogle enestående og virkelighedsnære udviklingsrammer, der ruster dem til med tiden at blive udsluset til et job i andet regi.

Som socialøkonomisk virksomhed forpagter og driver vi Møllecaféen, producerer klosterprodukter og tilbyder tre produktionslinjer.

Uanset beskæftigelse får den enkelte mulighed for at udvikle og vedligeholde sine arbejdskompetencer, indgå i kollegialt samvær og deltage i de almendannende, kreative og fritidsprægede aktiviteter, som vores kompetenceudvikling består af.

Grøn linje
Medarbejderne på denne linje sørger for, at de naturskønne omgivelser ved Esrum Kloster & Møllegård og Nationalparken Kongernes Nordsjælland er smukke og velholdte. De hjælper til, når vi arrangerer events, og de passer vores bygninger, drivhus, å-løb og øvrige arealer i samarbejde med Driftsafdelingen.

Køkken- og cafélinjen
Medarbejderne på denne linje driver Møllecaféen, som er åben for publikum. Med Kilden som forpagter producerer de personalefrokost og produkter, der sættes til salg. Desuden bidrager de, når vi arrangerer events på stedet.

Servicelinjen
Medarbejderne på denne linje varetager alt fra opdækning til møder, tøjvask og lettere rengøring til kontorrelaterede opgaver. Det er her, vi uddanner tjenere, som lærer at dække et smukt bord, lave blomsterdekorationer, betjene gæster i caféen og ved andre events mm.

Kontakt endelig Kilden på tlf. 6020 1485 , hvis du har spørgsmål ang. beskyttet beskæftigelse.