Succeshistorier

Vi har mange vidunderlige succeshistorier på Kilden (hver dag er en succes) 

Kilden kunne fejre sin første STU-elev i 2012 – og op til i dag, hvor vi har haft afgangselever næsten hvert år siden, har vi kunnet sætte huer på minimum yderligere 40 smukke ansigter. Det er vi meget stolte af. Vi glædes over at bidrage til den personlige, faglige og sociale udvikling hos den enkelte elev. Når vi i løbet af et forløb hos os kan se og mærke den udvikling, som den unge går igennem, så giver vores arbejde virkelig mening.

Det kan være den unge, som startede med at sidde i et hjørne og næsten ikke tale med nogen, men som efter noget tid på Kilden har fået nye kammerater og kan arbejde i køkkenet med de opgaver, som eleven har været igennem i løbet af sin uddannelse.

Det kan også være den unge, der har autisme, som efter gentagen praktik og læringsforløb bliver superdygtig til at slå græsset, flette pil, ordne opvasken eller anrette tallerkenerne i køkkenet.

Ud over STU-eleverne har vi mange unge i LAB-forløb og medarbejdere i beskyttet beskæftigelse, der hver dag yder en indsats for at få Kilden til at fungere. Skraldet bliver fjernet, de grønne områder ser indbydende ud, og gæsterne kan få en god service i caféen. Det er en sand fornøjelse, og vi nyder hvert et minut sammen.

Alle vores elever, unge og medarbejdere rummer hinanden, og vi har et helt særligt sammenhold, der gør vores dage til gode dage.