møllecaféen

Retter og råvarer inspireret af middelalderens madtraditioner. Duften af friskbagte brød. Tallerkener anrettet efter alle kunstens regler. Og en positiv personlig service – altsammen noget, der skaber gode oplevelser for vores gæster i vores café. 

Sådan er det på Møllecaféen, som Kilden  har forpagter af  Esrum Kloster. Det er nemlig her  stedets publikum  kan få en forfriskning og en bid mad.

Det sidste er essentielt  for Kildens målsætning om, at eleverne skal have en hverdag, hvor de oplever at være en del af en levende arbejdsplads og bidrage med meningsfyldt arbejdsopgaver.

Det er vores unge STU-elever, der i samarbejde med veluddannet fagpersonale fra Køkken- og Café-linjen står for madlavning, brødbagning og anretning af tallerkner. Andre elever  har flair for at servicere gæsterne  ved caféen borde med ønske om at blive tjenere eller stå ved kassen i caféen.

Nogle af vores elever i STU, afklaring eller LAB forløb samt medarbejdere i beskyttet beskæftigelse, der går på Servicelinjen, sørger desuden for duge, servietter, service og rene uniformer til caféen. Det er dem, der står bag blomsterdekorationerne og opdækning i caféen , så her altid er hyggeligt og rart for vores gæster.

Møllecaféens gæster skal forvente samme professionelle niveau som på enhver anden café – for det er det, vi leverer.

Møllecaféens åbningstider:
Tirsdag – søndag kl. 11-17
Køkkenet har åbent kl. 11.30 – 16

Menukort:
Møllecaféens menukort 2018

Kontakt Møllecaféen på tlf. 60201486