møllecaféen

Møllecaféen holder åben i vinterferien uge 7 og efterflg. uge 8 med take away ud af vinduet 🙂

Vi tilbyder lækker hjemmelavet:
Sandwich 65,-
Brasekartofler med løg, bacon og hakkede rødbeder 49,-
Sort kaffe 25,-
Kaffe latte 35,-
Varm kakao med flødeskum 35,-

Åbningstider:

Uge 7: mandag – søndag kl. 11-15

Uge 8: tirsdag – fredag kl. 11-14

Vi glæder os til at tage imod jer!!

Møllecaféen
Retter og råvarer inspireret af middelalderens madtraditioner. Duften af friskbagte brød. Tallerkener anrettet efter alle kunstens regler. Og en positiv personlig service – altsammen noget, der skaber gode oplevelser for vores gæster i vores café. 

Sådan er det på Møllecaféen, som Kilden forpagter af Esrum Kloster. Det er nemlig her stedets publikum kan få en forfriskning og en bid mad.

Det sidste er essentielt for Kildens målsætning om, at eleverne skal have en hverdag, hvor de oplever at være en del af en levende arbejdsplads og bidrager med meningsfulde arbejdsopgaver.

Det er vores unge STU-elever, der i samarbejde med veluddannet fagpersonale fra Køkken- og Café-linjen står for madlavning, brødbagning og anretning af tallerkner. Andre elever har flair for at servicere gæsterne ved cafébordene med et ønske om at blive tjenere eller stå ved kassen i caféen.

Nogle af vores elever og unge i STU, afklaring eller LAB forløb samt medarbejdere i beskyttet beskæftigelse, der går på Servicelinjen, sørger desuden for duge, servietter, service og rene uniformer til caféen. Det er dem, der står bag blomsterdekorationerne og opdækning i caféen, så her altid er hyggeligt og rart for vores gæster.

Møllecaféens gæster skal forvente samme professionelle niveau, som på enhver anden café – for det er det, vi leverer.

Bordbestilling på tlf. 60201486
Adresse
Klostergade 12B, Esrum
3230 Græsted

VI SØGER OPVASKERE (under 18 år) til vores café.
Kontakt Møllecaféen på tlf. 60201486.