linjer

På Kilden har vi tre faglige linjer. Vi vil nemlig gerne tilbyde de muligheder, opgaver og udfordringer, der matcher lige præcis den enkelte. Og derfor kan man faktisk ikke altid selv vælge. 

Vi ønsker, at vores elever og medarbejdere skal være der, hvor de udvikler sig mest muligt. Både socialt, fagligt og personligt. Nogen rykker sig mest af at være tilknyttet den samme linje i lang tid, andre har brug for at være lidt her og der.

Det er begrundelsen for, at det er vores professionelle personale, der løbende vurderer og sammen med den enkelte vælger mellem følgende linjer:

Grøn linje, som passer bygningerne, gartneriet, arealerne, klosterhaven m.v., så her er smukt og velholdt.

Køkken- og cafélinjen, som driver Møllecaféen, bidrager til events og producerer produkter, der sættes til salg. 

Servicelinjen, som varetager alt fra opdækning til møder og blomsterdekorationer m.m. til caféen over lettere rengøring og tøjvask, til opgaver, der er kontorrelaterede.

Det er derfor vigtigt, at du ikke vælger Kilden på grund af en bestemt linje. Vælg os i stedet for det, elever og medarbejdere overordnet får i vores unikke omgivelser:

Meningsfuld uddannelse og beskæftigelse i en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder virkelighedsnære rammer og har en stærk tro på, at alle kan udvikle sig og skabe resultater i det rette miljø.