virksomheder

Tak fordi du repræsenterer en virksomhed, der er interesseret i at samarbejde med os som socialøkonomisk virksomhed. Samarbejdet kan gøre en mærkbar forskel på tre niveauer: 

Samfundsniveu
Sammen kan vi tage socialt ansvar og skabe opmærksomhed om det bidrag, som unge og voksne fra f.eks. Kilden repræsenterer. Resultatet er flere selvstændige, aktive og velfungerende samfundsborgere og et arbejdsmarked med større rummelighed.

Virksomhedsniveau
Som virksomhed vil I helt sikkert opleve, at det kræver noget at tilbyde snusepraktikker, længerevarende praktikker eller faste stillinger til netop vores elever og medarbejdere. Men de har også noget særligt at bidrage med både fagligt og som mennesker. Vores elever og medarbejdere yder oftest med noget, der gør arbejdsdagen lettere og serviceniveauet bedre for de øvrige ansatte og kunderne – tillige med det vil de skabe større mangfoldighed i virksomhedens kultur.

På Kilden går læring og produktion altid hånd i hånd. Det sikrer jer en praktikant eller en medarbejder, der er parat til at indgå i daglige rutiner, tage ansvar for sine opgaver og bidrage med reel værdi til virksomheden. 

Individ niveau
Endelig betyder samarbejdet, at Kildens unge og voksne får kendskab til arbejdsmarkedet og bliver klogere på, hvilken uddannelse eller hvilket job, der kan opfylde deres ønske – og vores målsætning – om, at de får et meningsfuldt, overskueligt og håndterbart arbejdsliv.

Kontakt endelig Kilden for en nærmere snak om et samarbejde og vores virksomhedsnetværk

Kilden@scvk.dk

Tlf. 60201485