beskyttet beskæftigelse

Unge og voksne, der er i beskyttet beskæftigelse hos os på Kilden, får nogle enestående og virkelighedsnære udviklingsrammer, der ruster dem til med tiden at blive udsluset til et job i andet regi.

Som social økonomisk virksomhed  forpagter og driver vi Møllecaféen, producerer klosterprodukter og tilbyder tre produktionslinjer og et Flyverteam.

Uanset beskæftigelse får den enkelte mulighed for at udvikle og vedligeholde sine arbejdskompetencer, indgå i kollegialt samvær og deltage i de almendannende, kreative og fritidsprægede aktiviteter, som vores kompetenceudvikling består af.

Grøn linje
Medarbejderne på denne linje sørger for, at de naturskønne omgivelser ved Esrum Kloster & Møllegård og Nationalparken Kongernes Nordsjælland er smukke og velholdte. De hjælper til, når vi arrangerer events, og de passer vores bygninger, drivhus, å-løb og øvrige arealer i samarbejde med Driftsafdelingen.

Køkken- og cafélinjen
Medarbejderne på denne linje driver Møllecaféen, som er åben for publikum. Med Kilden som forpagter producerer de personalefrokost og produkter, der sættes til salg. Desuden bidrager de, når vi arrangerer events på stedet.

Servicelinjen
Medarbejderne på denne linje varetager alt fra opdækning til møder, tøjvask og lettere rengøring til kontorrelaterede opgaver. Det er her, vi uddanner tjenere, som lærer at dække et smukt bord, lave blomsterdekorationer, betjene gæster i caféen og ved andre events mm.

Flyverteam
Som medarbejder i beskyttet beskæftigelse har man også mulighed for at komme med i Flyverteamet, der arbejder i eksterne virksomheder med henblik på en ansættelse under særlige vilkår.

Klosterfabrikken
På Kilden producerer vi produkter, som bliver solgt i både Møllecaféen og via Klosterbutikken. Medarbejderne i beskyttet beskæftigelse hjælper til med mange forskellige slags opgaver i produktionen.

Kontakt endelig Kilden på tlf. 60201485 , hvis du har spørgsmål ang. beskyttet beskæftigelse.